thermaline

het topgamma Electrolux kooklijnen, van Zwitserse makelij

Sinds 1871.
Al meer dan 100 jaar productie, precisie en traditie

De geschiedenis van thermaline gaat terug tot 1871, in Sursee, Zwitserland, en wordt tot op vandaag nog steeds verder gezet.

Electrolux Swissmade excellence is direct verbonden met het therma merk, dat marktleider is.

thermaline biedt state-of-the art technologie, een hoge kwaliteit, een innovatief design en gebruiksvriendelijke apparatuur, dankzij de kennis die gedurende de meer dan 100 jaar ervaring verzameld werd.

boiling pans thermaline

Wees creatief in de keuken

Betrouwbare innovatie

  • Efficiënte branders versnellen de kooktijd: gepatenteerde De gepatenteerde, uiterst efficiënte drieringsbranders vermijden afgifte van warmte.
  • Gelijke temperaturen: dankzij het ultra-efficiënte gas verwarmingsyteem heeft u geen ongewenste temperatuurverschillen. Op deze wijze zijn er, overal op het grilloppervlak, dezelfde hoogwaardige resultaten voor alle soorten ingrediënten.
  • Hygiënisch antikleef oppervlak: De antikleef oppervlakken van de frytops zorgen voor een snelle en egale verspreiding van de hitte.
  • Veelzijdig koken: De aquacooker is het ideale instrument voor verschillende doeleinden: u kunt deze gebruiken voor sous-vide koken (vacuümkoken), bain-marie en zelfs als pastakoker.
  • Kook al naargelang uw voorkeur: the free cooking top allows you to cook food directly on the surface.

Maximale efficiëntie

  • Ecotop garandeert een hoge efficiëntie terwijl de afgifte van warmte beperkt wordt, wat de werkomgeving comfortabeler maakt.
  • Ecoflame schakelt de branders uit wanneer de kookpot/ of -pan verwijdert wordt. Enkel de waakvlam blijft branden.
  • Full surface inductie laat toe om 16 potten tegelijk op het vuur te zetten, voor een hogere productiviteit, en tegelijk geniet u van alle voordelen van inductietechnologie.

Swissfinish

  • Hygiëne en robuustheid: het swissfinish 3mm dikke, roestvrijstalen werkblad uit één stuk biedt de beste hygiëne en stevigheid.
  • Veiligheid: de nieuwe verhoogde afdruiprand draagt bij aan betere kookresultaten en meer voedselveiligheid. Vloeistoffen en oliën kunnen zo immers niet meer in de waterkuipen van friteuses, pastkokers en bain-maries terecht komen.
  • Functionaliteit: Elk detail, van de vorm van de handvaten op de deuren tot de stevige siliconen bedieningsknoppen zij ontworpen om zoveel mogelijk functionaliteit te garanderen.

Contacteer onze experten en ontdek wat Electrolux voor uw zaak kan betekenen

Vind uw totaaloplossing

thermaline geschiedenis 2017-04-20T11:29:28+00:00 Electrolux Professional