Cook&Chill

niet zomaar nog een ander toestel in uw keuken.

Cook&Chill is een manier van werken die de dagelijkse werking in de keuken verbetert alsook de resultaten.

air-o-steam

Touchline Combi Oven

air-o-steam Touchline luidt een nieuw tijdperk van combisteamers in, met een eenvoudige en intuïtieve manier van koken voor eender welke professionele keuken. Zowel voor de fast food restaurants als de grootkeukens en de gastronomische restaurants van de meest ervaren chefs.

air-o-chill

Snelkoelers & -Vriezers

Optimaliseer de workflow in uw keuken door voedselverlies te verminderen en de levensduur van uw ingrediënten te verlengen. Onze innovatieve snelkoelers en -vriezers zijn ontworpen om het Cook&Chill proces te vervolledigen.

Accessoires voor Cook&Chill

Vacuüm bereidingen

De accessoires voor het vaccuüm verpakken zijn onmisbaar voor vacuüm garen. Bovendien zijn ze ook erg nuttig om voeding in te bewaren, want ze beschermen tegen de schadelijke effecten van vocht en lucht. De USB-sonde verzekert dat er een correcte kerntemperratuur bereikt wordt zonder dat de vacuüm te beschadigen.

De volcano smoker (roker)

De volcano smoker is het perfecte accessoire voor combisteamers. Ideaal om een ruime waaier ingrediënten te roken met gebruik van houtschilfers en gedroogde kruiden.

Extra strong clean (detergent) en rinse (spoelmiddel) voor ovens

Onze detergenten zijn in overeenstemming met de hygiëne- en veiligheidsnormen. Bovendien zijn ze ook zeer efficiënt bij gebruik op onze apparatuur.

Rek voor kippen

Een specifiek rek voor het bereiden van heerlijke kippen.

Ontdek alle accessoires

Ontdek wat Electrolux voor uw zaak kan betekenen

Vind uw totaaloplossing

Filter (188 Producten)

Categorie
Subcategorie
188 Producten Reset
  • air-o-steam<br>Combi steamer air-o-steam 8x 1/1-65GN, elektrisch

    air-o-steam
    Combi steamer air-o-steam 8x 1/1-65GN, elektrisch

    268212
    COMBI STEAMER 8x 1/1GN, AIR-O-STEAM, lengte belading, geleiderrekken met 80mm afstand voor 8x 1/1-65GN, boiler voor 100% vochtverzadiging, kerntemperatuurmeter, automatisch AIR-O-CLEAN reiniging systeem, elektrisch verwarmd
    • Handmatig: traditionele bereiding door handmatige instellingen. Beschikbare instellingen.
      • Droge hete convectie lucht (max. 300 °C): perfect voor bereiding met lage vochtigheid.

      • Lage temperatuur stoom (max. 100 °C): perfect voor sous-vide (vacuüm verpakt) regeneratie en delicate producten.

      • Stoom (100 °C): vis, schaaldieren en groente.

      • Oververhitte stoom (max. 130 °C).

      • Combinatie hete lucht met stoom (max. 250 °C): combinatie van convectie warmte en stoom voor een bereiding met gecontroleerde luchtvochtigheid, versneld het bereidingsproces en reduceerd gewichtsverlies.
    • Regeneratie cyclus: de meest optimale instellingen voor het snel regenereren van producten op borden of platen (max 250°C).
    • By-pass technologie: controleert en regelt de luchtvochtigheid van de oven atmosfeer tijdens combi stomen en de regeneratie cyclus. Het voorkomt het verlies van water en energie.
    • Ventilator snelheden: volle snelheid, halve snelheid voor delicate bereiding zoals het bakken van cake, pulserend voor bakken en lage temperatuur bereiding. De pulserende stand is tevens perfect voor het warm houden van voedsel aan het eind van een bereidingscyclus.

    (0)
  • Blastchillers-freezers CW<br>Blastchiller-freezer 64 kg - 56 kg, 10x 2/1-40GN, R404a

    Blastchillers-freezers CW
    Blastchiller-freezer 64 kg - 56 kg, 10x 2/1-40GN, R404a

    726046
    BLASTCHILLER-FREEZER 64-56 kg, geleiderrek voor 10x 2/1-40GN of 20x bakkerijnorm 400x600 mm, soft-hard chilling, shock-freezing, turbo cooling, 2 keuze programma's, 1-punts kerntemperatuurvoeler, koelmiddel R404a
    • Blastchilling: 64 kg van 90°C naar +3°C in minder dan 1,5 uur.
    • Blastfreezing: 56 kg van 90°C naar -18°C in minder dan 4 uur.
    • Soft chilling (lucht temperatuur van -2°C).
    • Hard Chilling (lucht temperatuur van -20°C).

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>Combi oven air-o-convect Touchline 10x 2/1-40GN, elektrisch

    air-o-convect Touchline
    Combi oven air-o-convect Touchline 10x 2/1-40GN, elektrisch

    266203
    COMBI OVEN 10x 2/1GN, AIR-O-CONVECT TOUCHLINE, lengte belading, geleiderrekken met 65mm afstand voor 10x 2/1-40GN, touchscreen, vochtinjectie met 11 stappen tot 90% vochtverzadiging, programmeerbaar, multitimer, kerntemperatuurmeter, USB poort, automatisch AIR-O-CLEAN reiniging systeem, elektrisch verwarmd
    • air-o-flow: verse lucht van buiten wordt via de bi-functionele ventilator geleid, wordt verwarmd en vervolgens de ovenkamer ingeblazen om een gelijkmatig resultaat te garanderen.
    • Voorzien van een 1-punts kerntemperatuurmeter.
    • Make-it-Mine geeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn belangrijkste instellingen in de "Setting" instelling vast te leggen zodat deze niet door anderen veranderd of gewist kunnen worden.
    • Uitgevoerd met een geleiderrek voor 10x 2/1-40 GN (65 mm geleiderafstand).

    (0)
  • air-o-convect<br>Combi oven air-o-convect 10x 1/1-40GN, aardgas

    air-o-convect
    Combi oven air-o-convect 10x 1/1-40GN, aardgas

    269702
    COMBI OVEN 10x 1/1GN, AIR-O-CONVECT, lengte belading, geleiderrekken met 65mm afstand voor 10x 1/1-40GN, vochtinjectie met 11 stappen tot 90% vochtverzadiging, kerntemperatuurmeter, automatisch AIR-O-CLEAN reiniging systeem, gas verwarmd
    • air-o-flow: verse lucht van buiten wordt via de bi-functionele ventilator geleid, wordt verwarmd en vervolgens de ovenkamer ingeblazen om een gelijkmatig resultaat te garanderen.
    • Voorzien van een 1-punts kerntemperatuurmeter.
    • Hete lucht (convectie) van maximaal 300°C, is perfect voor bereiding met lage luchtvochtigheid.
      Automatische vochtinjectie met 11 standen, voor stoom generatie zonder boiler.
      • 0 = geen vochtinjectie (bruineren, gratineren, bakken, opwarmen)

      • 1-2 = lage vochtigheid (kleine porties vlees en vis)

      • 3-4 = lage tot gemiddelde vochtigheid (grote stukken vlees, gebraden kip, rijzen, regenereren)

      • 5-6 = gemiddelde vochtigheid (gebakken groente en eerste stap van gebakken vlees en vis)

      • 7-8 = gemiddeld tot hoge vochtigheid (gestoofde groente)

      • 9-10= hoge vochtigheid (gebraden vlees, gepofte aardappelen)
    • Mogelijkheid voor bereiding in twee opvolgende fasen.

    (0)
  • Blastchillers CW<br>Blastchiller 28 kg, 10x 1/1-40GN, R134a

    Blastchillers CW
    Blastchiller 28 kg, 10x 1/1-40GN, R134a

    726622
    BLASTCHILLER 28 kg, geleiderrek voor 10x 1/1-40GN of 10x bakkerijnorm 400x600 mm, soft- of hard chilling, turbo cooling, 2 keuze programma's, 1-punts kerntemperatuurvoeler, koelmiddel R134a
    • Blastchilling cyclus: 28 kg van +90 °C naar +3 °C in minder dan 90 minuten.
    • Soft chilling (lucht temperatuur van -2°C).
    • Hard Chilling (lucht temperatuur van -12°C).
    • Hold temperatuur van +3°C, automatisch geactiveerd aan het eind van iedere cyclus, voor energie besparing en het aanhouden van de doeltemperatuur (handmatige activatie is tevens mogelijk).

    (0)
  • air-o-steam<br>Combi steamer air-o-steam 6x 1/1-40GN, aardgas

    air-o-steam
    Combi steamer air-o-steam 6x 1/1-40GN, aardgas

    268700
    COMBI STEAMER 6x 1/1GN, AIR-O-STEAM, lengte belading, geleiderrekken met 65mm afstand voor 6x 1/1-40GN, boiler voor 100% vochtverzadiging, kerntemperatuurmeter, automatisch AIR-O-CLEAN reiniging systeem, gas verwarmd
    • Handmatig: traditionele bereiding door handmatige instellingen. Beschikbare instellingen.
      • Droge hete convectie lucht (max. 300 °C): perfect voor bereiding met lage vochtigheid.

      • Lage temperatuur stoom (max. 100 °C): perfect voor sous-vide (vacuüm verpakt) regeneratie en delicate producten.

      • Stoom (100 °C): vis, schaaldieren en groente.

      • Oververhitte stoom (max. 130 °C).

      • Combinatie hete lucht met stoom (max. 250 °C): combinatie van convectie warmte en stoom voor een bereiding met gecontroleerde luchtvochtigheid, versneld het bereidingsproces en reduceerd gewichtsverlies.
    • Regeneratie cyclus: de meest optimale instellingen voor het snel regenereren van producten op borden of platen (max 250°C).
    • By-pass technologie: controleert en regelt de luchtvochtigheid van de oven atmosfeer tijdens combi stomen en de regeneratie cyclus. Het voorkomt het verlies van water en energie.
    • Ventilator snelheden: volle snelheid, halve snelheid voor delicate bereiding zoals het bakken van cake, pulserend voor bakken en lage temperatuur bereiding. De pulserende stand is tevens perfect voor het warm houden van voedsel aan het eind van een bereidingscyclus.

    (0)
Cook & Chill 2017-04-20T11:27:09+00:00 Electrolux Professional