SkyLine
Combi-Ovens

Slimme technologie en een mensgericht ontwerp. De nieuwe SkyLine Combi-Ovens zijn gemaakt voor buitengewone resultaten.

SkyLine Combi-Ovens, een nieuwe oplossing met als voornaamste kenmerken onder andere de lage bedrijfskosten en het mensgerichte ontwerp, met veel aandacht voor ergonomie en gebruiksvriendelijkheid
Intuïtief en eenvoudig te gebruiken, wees klaar voor een revolutie in uw keuken.

Download de brochure en ontdek meer

Ga naar de apparatuur

Meer dan 40 jaar excellence in Combi-Ovens

Bespaar tot 10% energiekosten* en werk op de meest efficiënte manier. De nieuwe Plan-n-Save functie past een nieuwe logica toe, gebaseerd op artificiële intelligentie, waarmee de volgorde van de bereidingen geoptimaliseerd wordt en uw kosten verminderd worden.

Maak uw keuken efficiënter, productiever en vrij van stress dankzij onze Cook&Chill oplossing: SkyDuo, de naadloze communicatie tussen Skyline Ovens en Blastchillers.

Made for
business

Tot 10% winst** dankzij de ecologische efficiëntie van de apparatuur. Besparingen op water, energie en detergent vertalen zich in extra winst met de SkyLine Combi-Ovens.

Made for
you

Maximale efficiëntie met de eerste oven ooit die bekroond werd met het onafhankelijke 4-sterrencertificaat voor eenvoudig gebruik en een vlot ergonomisch design.

Made for
performance

Perfect gelijkmatige bereidingsresultaten dankzij OptiFlow, het nieuwe circulatiesysteem. Extra nauwkeurige vochtigheidscontrole met de Lambda sensor, nu beschikbaar voor alle modellen.

Made for
non-stop operations

Beheer de status en prestaties van uw Oven, eender waar en wanneer.

*Berekening gebaseerd op Electrolux labo testen op een SkyLine Premium S, 10 GN1/1, elektrisch, met deur met driedubbele beglazing, gebruikmakend van de Plan-n-Save functie. Data beschikbaar in april 2019.

**Berekening gebaseerd op de bedrijfskosten (water en energie), volgens de ASTM testprocedure, versus de belangrijkste concurrenten op de markt. Data beschikbaar in april 2019.

Buitengewone prestaties en besparingen

Make your business go green met de nieuwe SkyLine Combi-Ovens.
Het laagste energieverbruik op de markt en de beste resultaten. De eco-cooking modus en automatische modus zijn ontworpen om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn en u een meer efficiëntie en meer winst te bezorgen.

Enkele van onze belangrijkste Cycli+ zijn:

 • Regeneratie. Om uw maaltijden binnen de 7 minuten klaar te hebben om te serveren.
 • Statische Combi. Voor een zachtere luchtverdeling.
 • Bereidingen op Lage Temperatuur*. Om het “rijpingsproces” van vers vlees te verminderen van 1 dag tot 1 uur. Deze cyclus vermindert verlies van gewicht bij uw ingrediënten met 50% (in vergelijking met traditionele bereidingscycli met SkyLine Ovens)
 • Dehydratatie. Om voeding te dehydrateren, dankzij de combinatie van Lage Temperatuur Garen en 0% vochtigheid, terwijl de compactheid, de smaak en de voedingswaarden bewaard blijven.

Dankzij de verbeterde isolatie van de kamer, de deur met driedubbel glas en het verbeterde ontwerp van de ovenruimte weet de nieuwe Combi Oven het laatste energieverbruik ooit te behalen. Het zeer nauwkeurige controlesysteem optimaliseert energieverbruik dankzij de 26 verschillende sensoren.

Bespaar tot 10% energie met Plan-n-Save**. U kiest uw menu en de SkyLine Combi-Oven past er een nieuwe logica op toe, gebaseerd op artificiële intelligentie, waarbij de bereidingsvolgorde geoptimaliseerd wordt.

*Bereidingen op Lage Temperatuur – patent US7750272B2 en gerelateerde familie

**Berekening gebaseerd op Electrolux labo testen op een SkyLine Premium S, 10 GN1/1, elektrisch, met deur met driedubbele beglazing, gebruikmakend van de Plan-n-Save functie. Data beschikbaar in april 2019.

Baanbrekers op het gebruiksvriendelijkheid en ergonomie

Een ergonomische oven betekent 75% minder ziekteverzuim en een toename van 25% van de productiviteit voor uw bedrijf.*
SkyLine Combi-Ovens zijn bekroond met het prestigieuze 4-sterrencertificaat voor ergonomie op basis van de gebruiksvriendelijkheid en het vlotte ergonomische design.

Ons ontwerpproces** is gericht op de mens en volledig conform met ISO 26800 en ISO 9241-210 regelgeving.

Foutloze eenvoud. Een intuïtief en kleurenblindvriendelijk paneel, geplaatst op de juiste hoogte, voor maximale bereikbaarheid en zichtbaarheid.

Moeiteloos gebruik. De ergonomisch ontworpen vleugelvormige handgreep maakt het mogelijk om de deur eenvoudig te openen en sluiten, zelfs met uw elleboog.

Moeiteloos in- en uitladen. Het design van de deur en van de behuizing maken het in- en uitladen beter voor uw rug en minder vermoeiend.

U ziet de ware kleur van het voedsel. De nieuwe LED-lampjes en bijhornde kleurtemperatuur helpen u bij uw dagelijkse taken. De knipperwaarschuwingen helpen gebruikers bij het coördineren van hun taken.

Eigenschappen van de deur en veiligheid. De SkyLine Ovens beschikken over een geïntegreerde deurbeschermer. Extra veilig dankzij de speciale 30° stop positie die voorkomt dat de deur terug draait naar de gebruiker.

* “Ergonomische interventies kunnen muscoskeletale aandoeningen (WMSD’s) met 59% verminderen, met als gevolg 75% minder ziektedagen en een stijging van 25%  in de productiviteit.”
Dr. Francesco Marcolin, CEO ErgoCert (Europese gecertificeerde ergonoom – EUR. ERG)

** SkyLine Oven design – patent EM003143551 en gerelateerde familie.

Perfecte bereidingsresultaten

De nieuwe SkyLine Combi-Oven garandeert een gelijkmatige warmteverdeling en een constante temperatuur in de ovenkamer met OptiFlow. Een revolutionair circulair systeem dat perfecte resultaten garandeert.

Versnel uw bereidingstijden dankzij de supersnelle voorverwarming. Wacht niet langer tot uw oven klaar is. Schakel van vochtige naar droge omstandigheden op een snellere manier. Onze vlindervormige ontluchtingsklep kan tot 90 cbm lucht per uur uitstoten. 

Meer dan 15 jaar expertise in precieze vochtigheidscontrole. De meest recente Lambda sensor zorgt voor een real-time meting en controle van de vochtigheid in de ovenkamer, elke seconde, 60 keer per minuut, 3600 keer per uur!

Food Safe Control. Onze SkyLine Combi-Oven verzekert automatisch dat de gerechten perfect gegaard worden, overeenkomstig de HACCP-normen (patent US6818865B2 en gerelateerde familie).

Unieke flexibiliteit bij het schoonmaken

Met een automatisch en ingebouwd zelfreinigend systeem zorgt onze nieuwe Combi-Oven ervoor dat u energie, water en detergent bespaart, goed voor een verlaging van de bedrijfskosten met -15%*.
De nieuwe enzymatische detergenten zijn 96% biologisch afbreekbaar in 28 dagen en milieuvriendelijk voor nooit eerder gezien schoonmaakresultaten.

Een langere levensduur en de uitstekende prestaties van onze SkyLine Ovens, enkel met fosfaatvrije Electrolux chemicaliën. Unieke flexibiliteit met 3 verschillende chemische opties:

 • vast: voor intensieve reiniging
 • vloeibaar: de meest flexibele oplossing
 • enzymatisch: om de impact op onze planeet drastisch te verminderen

Plan de reiniging van uw SkyLine Combi Oven op voorhand, afhankelijk van uw wensen en controleer dit vanop afstand. Geprogrammeerd reinigen laat u toe om het beste tijdstip te kiezen om de schoonmaak te starten. Geforceerde reiniging is een wachtwoord beveiligde schoonmaak die garandeert dat het geplande onderhoud altijd wordt uitgevoerd.

*Tot -15% op de bedrijfskosten: besparingen op water, energie, detergent en spoelmiddel berekend gebruikmakend van de SkyClean functie versus een gelijkaardige reinigingscyclus op het vorige gamma Electrolux  Ovens.

Cook&Chill: naadloze communicatie

Een revolutie in de manier waarop u werkt met SkyDuo, een unieke, complete Cook&Chill oplossing.
Twee geconnecteerde toestellen, met één DNA. Skyline Combi-Ovens en Blastchillers communiceren naadloos met elkaar, met dezelfde mindset en dezelfde eenvoudige, intuïtieve bediening.

Zorg voor een revolutie in uw zaak en maak grote hoeveelheden voeding op voorhand klaar.
Bereid alles met de Combi-Oven en plaats uw bereidingen daarna rechtstreeks in de Blastchiller om ze te kunnen bewaren en ook alle kenmerken te behouden.

SkyLine Blastchiller en Combi-Oven
SkyLine Blastchiller en Combi-Oven

Een winnende combinatie

Eén richting voor in- en uitladen, voor veilig en moeiteloos werken. 
Bespaar geld, win aan ruimte en ervaar vlot werken dankzij een compleet gamma aan accessoires die perfect passen bij de nieuwe Ovens en Blastchillers.

Ontdek het SkyLine Cook&Chill systeem
Ontdek de SkyLine Blastchillers

Ontdek meer over ons nieuwe SkyLine Ovens

Het gamma SkyLine Combi-Ovens

Filter (110 Producten)

Categorie
110 Producten Reset
 • SkyLine ProS<br>Combi oven 10x2/1GN, elektrisch

  SkyLine ProS
  Combi oven 10x2/1GN, elektrisch

  217623
  COMBI OVEN 10x 2/1GN, SKYLINE PRO-S, touchpanel bediening, 2 bereidingsmogelijkheden (handmatig, geprogrammeerd), automatisch reiniging systeem, elektrisch
  • Hoog resolutie touchpanel (instelbaar in meer dan 30 talen), kleurenblind vriendelijk.
  • Stomen zonder boiler (directe inspuiting) voor toevoeren van stoom en op niveau houden van de luchtvochtigheidsgraad voor een kwalitatief hoogwaardige bereidingsresultaat.
  • Hete lucht (convectie) van maximaal 300°C, is perfect voor bereiding met lage luchtvochtigheid.
   Automatische vochtinjectie met 11 standen, voor stoom generatie zonder boiler.
   • 0 = geen vochtinjectie (bruineren, gratineren, bakken, opwarmen)

   • 1-2 = lage vochtigheid (kleine porties vlees en vis)

   • 3-4 = lage tot gemiddelde vochtigheid (grote stukken vlees, gebraden kip, rijzen, regenereren)

   • 5-6 = gemiddelde vochtigheid (gebakken groente en eerste stap van gebakken vlees en vis)

   • 7-8 = gemiddeld tot hoge vochtigheid (gestoofde groente)

   • 9-10= hoge vochtigheid (gebraden vlees, gepofte aardappelen)
  • EcoDelta Cooking, bereiding met de kerntemperatuursensor, met een vast ingesteld temperatuurverschil tussen de kern van het product en de ovenruimte.

  (0)
 • SkyLine Premium<br>Combi steamer 10x2/1GN, elektrisch

  SkyLine Premium
  Combi steamer 10x2/1GN, elektrisch

  217823
  COMBI STEAMER 10x 2/1GN, SKYLINE PREMIUM, stoomboiler, tiptoets bediening, 2 bereidingsmogelijkheden (handmatig, geprogrammeerd), automatisch reiniging systeem, elektrisch
  • Digitaal bedieningspaneel met LED verlichte tiptoetsen en geleide selectie.
  • Ingebouwde stoom generator voor een exacte vochtigheidsgraad en temperatuur controle overeenkomstig de ingestelde waarden.
  • De Lambda sensor garandeert een werkelijke vochtigheidsregeling met automatische herkenning van de hoeveelheid en het formaat van het voedsel, voor een constante kwaliteit.
  • Droge, hete convectie cyclus (25°C - 300°C), perfect voor bereidingen met lage vochtigheid.

  (0)
 • SkyLine PremiumS<br>Combi steamer 10x2/1GN, Green, elektrisch

  SkyLine PremiumS
  Combi steamer 10x2/1GN, Green, elektrisch

  229723
  COMBI STEAMER 10x 2/1GN, SKYLINE PREMIUM-S, GREEN VERSION, stoomboiler, driedubbele glasdeur, touchpanel bediening, 3 bereidingsmogelijkheden (handmatig, automatisch, geprogrammeerd), automatisch reiniging systeem, elektrisch
  • Hoog resolutie touchpanel (instelbaar in meer dan 30 talen), kleurenblind vriendelijk.
  • Ingebouwde stoom generator voor een exacte vochtigheidsgraad en temperatuur controle overeenkomstig de ingestelde waarden.
  • De Lambda sensor garandeert een werkelijke vochtigheidsregeling met automatische herkenning van de hoeveelheid en het formaat van het voedsel, voor een constante kwaliteit.
  • Droge, hete convectie cyclus (25°C - 300°C), perfect voor bereidingen met lage vochtigheid.

  (0)
 • SkyLine ProS<br>Combi oven 10x2/1GN, aardgas

  SkyLine ProS
  Combi oven 10x2/1GN, aardgas

  217683
  COMBI OVEN 10x 2/1GN, SKYLINE PRO-S, touchpanel bediening, 2 bereidingsmogelijkheden (handmatig, geprogrammeerd), automatisch reiniging systeem, gas
  • Hoog resolutie touchpanel (instelbaar in meer dan 30 talen), kleurenblind vriendelijk.
  • Stomen zonder boiler (directe inspuiting) voor toevoeren van stoom en op niveau houden van de luchtvochtigheidsgraad voor een kwalitatief hoogwaardige bereidingsresultaat.
  • Hete lucht (convectie) van maximaal 300°C, is perfect voor bereiding met lage luchtvochtigheid.
   Automatische vochtinjectie met 11 standen, voor stoom generatie zonder boiler.
   • 0 = geen vochtinjectie (bruineren, gratineren, bakken, opwarmen)

   • 1-2 = lage vochtigheid (kleine porties vlees en vis)

   • 3-4 = lage tot gemiddelde vochtigheid (grote stukken vlees, gebraden kip, rijzen, regenereren)

   • 5-6 = gemiddelde vochtigheid (gebakken groente en eerste stap van gebakken vlees en vis)

   • 7-8 = gemiddeld tot hoge vochtigheid (gestoofde groente)

   • 9-10= hoge vochtigheid (gebraden vlees, gepofte aardappelen)
  • EcoDelta Cooking, bereiding met de kerntemperatuursensor, met een vast ingesteld temperatuurverschil tussen de kern van het product en de ovenruimte.

  (0)
 • SkyLine Premium<br>Combi steamer 10x2/1GN, aardgas

  SkyLine Premium
  Combi steamer 10x2/1GN, aardgas

  217883
  COMBI STEAMER 10x 2/1GN, SKYLINE PREMIUM, stoomboiler, tiptoets bediening, 2 bereidingsmogelijkheden (handmatig, geprogrammeerd), automatisch reiniging systeem, gas
  • Digitaal bedieningspaneel met LED verlichte tiptoetsen en geleide selectie.
  • Ingebouwde stoom generator voor een exacte vochtigheidsgraad en temperatuur controle overeenkomstig de ingestelde waarden.
  • De Lambda sensor garandeert een werkelijke vochtigheidsregeling met automatische herkenning van de hoeveelheid en het formaat van het voedsel, voor een constante kwaliteit.
  • Droge, hete convectie cyclus (25°C - 300°C), perfect voor bereidingen met lage vochtigheid.

  (0)
 • SkyLine PremiumS<br>Combi steamer 10x2/1GN, Green, aardgas

  SkyLine PremiumS
  Combi steamer 10x2/1GN, Green, aardgas

  229763
  COMBI STEAMER 10x 2/1GN, SKYLINE PREMIUM-S, GREEN VERSION, stoomboiler, driedubbele glasdeur, touchpanel bediening, 3 bereidingsmogelijkheden (handmatig, automatisch, geprogrammeerd), automatisch reiniging systeem, gas
  • Hoog resolutie touchpanel (instelbaar in meer dan 30 talen), kleurenblind vriendelijk.
  • Ingebouwde stoom generator voor een exacte vochtigheidsgraad en temperatuur controle overeenkomstig de ingestelde waarden.
  • De Lambda sensor garandeert een werkelijke vochtigheidsregeling met automatische herkenning van de hoeveelheid en het formaat van het voedsel, voor een constante kwaliteit.
  • Droge, hete convectie cyclus (25°C - 300°C), perfect voor bereidingen met lage vochtigheid.

  (0)

Vind hier u totaaloplossing

SkyLine Combi-Oven 2019-04-04T09:00:57+00:00 Electrolux Professional