Deze website maakt gebruik van cookies. Als u gewoon blijft verder surfen zonder uw cookie-settings in uw browser aan te passen, aanvaardt u ons gebruik van cookies.

Kom hier meer over te weten door onze Electrolux cookie guidelines te lezen.
Print pagina

Koken onder druk: hoge prestaties en de beste kwaliteit in de professionele keuken

Het assortiment van Thermaline Pressure Cooking kookketels en braadpannen is speciaal ontworpen voor de zware eisen van professionele keukens in hotels, instellingen, ziekenhuizen, centrale keukens en in-flight keukens. 

Onder druk koken met Thermaline maakt het verschil:

  • Hoge kwaliteit eten: de lage aanwezigheid van zuurstof voorkomt de oxidatie van voedingsstoffenen vitaminen. Dit resulteert in het behoud van smaak,kleur en vitamines. In het bijzonder kunnen groenten gekookt worden zonder onderdompeling in water. Zo blijven de aromatische stoffen, mineralen, vitamines en andere voedingsstoffen behouden.

 

  • Energiebesparing: de vermindering van de kooktijd zorgt niet alleen voor een hogere productiviteit, maar ook besparing op energie.