Deze website maakt gebruik van cookies. Als u gewoon blijft verder surfen zonder uw cookie-settings in uw browser aan te passen, aanvaardt u ons gebruik van cookies.

Kom hier meer over te weten door onze Electrolux cookie guidelines te lezen.
Print pagina

Het Tandoor Concept is een methode voor het bereiden van traditionele Indiase gerechten met Electrolux Professional apparatuur. Hierbij blijven de authentieke smaak, textuur en geur van de lokale ingrediënten behouden. Zo kunt u geweldige Indiase menu’s samenstellen uit alle regio’s.

De Traditionele Indiase aroma en smaak worden met gemak bereikt met de apparatuur van Electrolux Professional:

thermaline braadpannen

air-o-convect Touchline combi-steamers

air-o-steam Touchline combi-steamers

air-o-chill blastchillers/freezers

Libero Point apparatuur

 

De voordelen van het Tandoor Concept

Flexibiliteit:  U heeft slechts één Electrolux oven nodig, in plaats van een tandoori-oven en een stoomoven.

Veelzijdigheid:  U kunt verschillende soorten Indiase gerechten tegelijkertijd bereiden in de air-o-convect Touchline combi-steamer. Denk bijvoorbeeld aan samosa, kulcha nan, kachori, pulao rijst, kebab, dhokla en tandoori.

Productiviteit: Kook 600 stuks Murgh Tikka in 9 minuten met behulp van air-o-steam Touchline 10 GN. Of 30 kg kipfilet curry in slechts 12 minuten, met behulp van de thermaline braadpan. In de air-o-convect Touchline combi-steamer 10 GN bakt u een volle lading kip biryani in 35 minuten. En wat dacht u van 120 stuks gestoomde idli in 8 minuten in de air-o-steam Touchline combi-steamer 10 GN.

En nog veel meer...

-Profiteer van new age kooktechnologie, vacuüm koken, "sous vide" volgens de Indiase keuken vereisten
-Energie- en kostenbesparingen
-Verminderde kooktijden
-Automatische reiniging
-Accessoires op maat